loading...
.......................
آیت الکرسی
عزاداری حسینی-محرم 1393-پادگان مجاهدین پارسیان ایران
آیت الله طالقانی - مجاهد نستوه ، انقلابی رو سفید

اخبار جدید مجاهدین

اخبار جدید مجاهدین 


حمله به اردوگاه دشمن 13دی1393


دشمن ازحمله مجاهدین با خبر بود
چراکه قبل از رسیدن
رزمندگان مجاهدین پارسیان ایران
مکان های مهم راتخریب کرده و

فقط مقر فرماندهی سالم بود
وهمه ی فرماندهان فرار کرده و فقط یک فرمانده وتعداد کمی سرباز در اردوگاه باقی مانده بودند.

 در این حمله 3مجاهد پارسیان به شهادت رسیدند.

و درآخر مجاهدین اروگاه دشمن را فتح کرده وبرای آمادگی بیشتر ارتش را به منطقه ای دیگری خواهد برد.  




تاریخ:1393/10/13

......... بازدید : 15 دوشنبه 20 مرداد 1393 نظرات (0)

اخبارپارسيان۱۰۰

انتشاراخبار:20/5/1393

روحانی: به جهنم که از مذاکره می‌ترسید؟؟؟!!!!

یک عده به ظاهر شعار می‌دهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش می‌آید می‌گویند ما می‌لرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.

رئیس‌جمهور از «مذاکره‌هراس»ها انتقاد کرد و گفت: یک عده به ظاهر شعار می‌دهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش می‌آید می‌گویند ما می‌لرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.

به گزارش «تابناک» و به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در همایش رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، با انتقاد شدید از ترویج ایران‌هراسی، اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی در دنیا، گفت: در داخل کشور نیز برخی به دنبال تعامل‌هراسی و مذاکره‌هراسی هستند و به محض اینکه صحبت از مذاکرات پیش می‌آید می‌گویند ما هراس داریم؛ در حالی که باید گفت که ما در استدلال قوی هستیم.

وی ادامه داد: کسانی که امروز در رأس وزارت امور خارجه قرار دارند جزو برترین‌ دیپلمات‌های جهانی هستند نه فقط در سطح منطقه. بروید صورت مذاکرات سالیان گذشته را بخوانید. از بس دیدم برخی هراسان زندگی می‌کنند و دیگران را نیز چنین می‌بینند؛ همچنان که گفته‌اند کافر همه را به کیش خود پندارد، ناچار شدم بخش‌هایی از صورت مذاکرات خود با مقامات خارجی را در کتابی چاپ کنم تا آن را ببینند.

                                           

«مذاکره‌هراسی» و «نرمش قهرمانانه‌ هراسی» غلط است

رئیس‌جمهور با انتقاد شدید از کسانی که به گفته وی «مذاکره‌هراسی» را رواج می‌دهند، اظهار کرد: یک عده به ظاهر شعار می‌دهند ولی بزدل سیاسی هستند و تا حرف مذاکره پیش می‌آید می‌گویند ما می‌لرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.

وی در همین راستا تأکید کرد: «تعامل‌هراسی»، «مذاکره‌هراسی» و «مفاهمه‌هراسی» غلط است. مقام معظم رهبری از تعبیر نرمش قهرمانانه استفاده کرده‌اند. «نرمش قهرمانانه‌ هراسی» هم غلط است.

روحانی با بیان اینکه "پایه و اساس تصمیم‌گیری‌های جمهوری اسلامی ایران منطبق بر نظر و آراء مردم است"، گفت: مردم صاحبان کشور هستند و ما به عنوان وزیر، سفیر و رئیس‌جمهور این عناوین را از مردم به امانت گرفته‌ایم و جز امانت‌دار مردم نیستیم. جمهوری اسلامی ایران مشروعیت خود را از مردم می‌گیرد. خواست و مطالبه مردم، اساس مسیر و حرکت ما را در سیاست خارجی به عنوان بخشی از سیاست ملی کشور تعیین می‌کند که ترکیبی از سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصاد، سیاست‌های اجتماعی، فرهنگی و امنیتی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "سیاست خارجی دکترین مستقلی ندارد و به عنوان جزئی از مجموعه‌ای است که آن را سیاست ملی و استراتژی ملی لقب می‌دهیم"، تصریح کرد: سیاست خارجی باید خود را در کنار سیاست داخلی و فرهنگی، اقتصادی و امنیتی ببیند.

 

مردم در انتخابات گفتند از افراط گریزانیم و به اعتدال پناه می‌آوریم

وی با اشاره به اینکه "مردم در انتخابات 24 خرداد 92 زیرکانه و آگاهانه و با در نظر گرفتن شرایط داخلی و جهانی دولتی را انتخاب کردند و راهی را پیش پای مسئولان گذاشتند"، افزود: مردم به ما گفتند از افراط گریزانیم و به اعتدال پناه می‌آوریم، تقابل را نمی‌پذیریم و در پی تعامل سازنده با جهان هستیم، اختلافات بی‌جهت و واهی داخلی را نمی‌پذیریم و در پی آشتی ملی و انسجام ملی هستیم. مردم به ما گفتند در برخورد با بیگانگان راه منطق و استدلال و مواضع شجاعانه و مدبرانه را در نظر گرفتن منافع ملی می‌خواهیم.

روحانی با تاکید بر اینکه "قانون اساسی، قوانین موضوعه و رهنمودهای مقام معظم رهبری پیش روی ماست"، خاطرنشان کرد: باید بدانیم قدرت همه ما از مردم است چون اگر قدرت انسجام داخلی نباشد هیچ دولتی قادر نیست در سیاست خارجی و در برابر بیگانگان از موضع قدرت سخن بگوید.

وی خاطرنشان کرد: امروز در جمهوری اسلامی ایران، دولت تدبیر و امید در طول نزدیک به 12 ماه گذشته، نشان داده است که گرچه مشکلات کشور زیاد و برخی از آنها عمیق و ساختاری بوده است اما این مشکلات با تدبیر و محاسبه دقیق قابل حل و فصل است.

 

بسته مصوبات اقتصادی دولت فردا بطور کامل رونمایی می‌شود

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه "ارائه آمار و ارقام در سیاست خارجی و حوزه اجتماع و فرهنگ مشکل‌تر از حوزه اقتصادی است"، ادامه داد: در زمینه رشد، توانستیم از رشد منفی 6.8 درصد در پایان سال 92 به رشد منفی 1.1 درصد برسیم و در سال 93 نیز مبنای ما در گام اول خروج از رکود است که این کار در حال انجام است. پس از آن رونق اقتصادی پیگیری خواهد شد و بدین ترتیب در سال جدید با رشد مثبت مواجه خواهیم بود.

وی همچنین از ارائه بسته خروج از رکود به عنوان لایحه‌ای به مجلس و بررسی یک فوریت آن در جلسه علنی فردا (سه‌شنبه) نمایندگان خبر داد و با اشاره به عزم دولت برای خارج کردن کشور از وضعیت رکود، گفت: بسته مصوبات دولت در این زمینه آماده شده است و فردا به طور کامل برای صاحب‌نظران، کارشناسان و کارآفرینان رونمایی خواهد شد.

روحانی با اشاره به عملکرد دولت یازدهم در زمینه مهار تورم اظهار کرد: کار دولت در این زمینه در تاریخ کشور بی‌سابقه بوده است؛ چراکه تورم را 31 واحد درصد کاهش دادیم، بطوریکه تورم از 45 درصد به 14 درصد به صورت نقطه به نقطه رسید و در تورم 12 ماهه نیز به مردم قول دادیم که آن را به 35 درصد برسانیم که توانستیم به 34 درصد برسانیم. قول داده‌ایم که در پایان امسال نرخ تورم را به 25 درصد برسد که ان‌شاءالله بتوانیم آن را به زیر 20 درصد برسانیم.

برنامه اقتصادی دولت بدون در نظر گرفتن نتیجه مذاکرات است

رئیس‌جمهور تاکید کرد: برنامه اقتصادی دولت برای خروج از رکود، ایجاد رونق و مهار تورم، بدون در نظر گرفتن موفقیت یا عدم موفقیت در مذاکرات هسته‌ای است و برنامه خود را بر مبنای این که در مذاکرات پیشرفتی نداشته باشیم تنظیم کرده‌ایم و در این شرایط سخت نیز از معضلات، البته با آهنگی کندتر به حول و قوه الهی گذر خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه "در سیاست داخلی هم مانند اقتصاد از قهر و جدایی و فاصله‌ها کاسته‌ایم"، خاطرنشان کرد: جامعه را به سمت رونق آشتی سوق داده‌ایم و در سیاست خارجی هم چهره جدیدی را برای دنیا ترسیم کرده‌ایم.

 

اولین اصل در دولت، نگاه به خواست و مطالبه مردم است

روحانی با تاکید بر اینکه "در دولت، اولین اصل ما نگاه به خواست و مطالبه مردم است"، تصریح کرد: آرای ملت به عنوان پایه و اساس مشروعیت سیاسی جامعه ماست و مردم از ما خواسته‌اند در راه سیاست خارجی تعامل سازنده، مسامحه با جهان و روابطی که منافع ملی ما را کم‌هزینه‌تر تضمین کند، انتخاب کنیم.

وی یادآور شد: ما نظامی هستیم که امام (ره) نوع نظام را به آرا مردم گذاشت. 47 روز پس از پیروزی انقلاب، امام(ره) مردم را به پای صندوق‌های رای دعوت کردند که این کار در تاریخ انقلاب‌های منطقه و جهان بی‌سابقه است. همچنین قانون اساسی که مبنای کار ماست، دو بار به آرای مردم گذاشته شد و امام به ما یاد داد که میزان رای ملت است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر در تمام حرکت‌ها خودمان را به عنوان خادم مردم باور نداشته باشیم نمی‌توانیم بر مبنای مشروعیت سیاسی حرکت خود را ادامه دهیم، پس هرکس در هر مقام باید خود را نوکر ملت بداند. قرآن هم با آن همه عظمت افتخارش این است که راهنمای مردم است.

 

مبنای حرکتمان در مذاکرات، خواست ملت است

روحانی با اشاره به اینکه "در سیاست خارجی و مذاکرات هسته‌ای و تعامل با جهان، مبنای حرکتمان خواست ملت است"، اظهار کرد: آنچه مردم از ما خواسته‌اند یا خواهند خواست، با کمال شهامت و بدون دغدغه دنبال می‌کنیم و به حول و قوه الهی و کمک پروردگار این مسیر را به خوبی به انتها خواهیم رساند.

وی در ادامه گفت: اگر دچار محاسبه غلط شویم به پیروزی نمی‌رسیم یا با هزینه گزاف به پیروزی می‌رسیم. همانطور که ما در هشت سال دفاع مقدس هر جا محاسبه کردیم با هزینه کم پیروز شدیم و هر جا محاسبه کردیم به فتح نرسیدیم. در دفاع مقدس و در عملیات والفجر 8 در سال 64 با انجام محاسبات لازم به پیروزی رسیدیم و کمتر از یک سال بعد در کربلای 4 پیروزی را به دست نیاوردیم که ناشی از نداشتن محاسبات لازم بود. سنت خدا تغییر نمی‌کند و ثابت است پس آنجا که عقل محاسبه و تدبیر و آینده‌نگری داشته باشیم خدا هم به ما کمک خواهد کرد.

رئیس‌جمهور به موضوع اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی اشاره کرد و گفت: امروز با مشکل ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی از یک طرف و تعامل‌هراسی از طرف دیگر روبرو هستیم. از یک طرف به ناروا ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی را مطرح می‌کنند و از طرف دیگر عده‌ای در داخل کشور نیز تعامل‌هراسی را مطرح می‌سازند.

روحانی ادامه داد: یک عده در دنیا به ناروا منطقه و جهان را از ایران می‌ترسانند در حالی که ایران سرزمین صلح و عدالت و همزیستی مسالمت‌آمیز و پرهیز از سلاح کشتار جمعی و هرگونه مداخله در امور دیگران است و اسلام سراسرش رحمت و هدایت و اخلاق و کرامت انسانی است. ایران همان کشوری است که همیشه مدافع مظلوم و در برابر ظالم بوده است و بعد از یکسال و چند ماه از تجاوز بعثی‌ها به کشورمان مرزهای ما را به روی میلیون‌ها عراقی آواره باز کردیم و به کمک آنها شتافتیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه "همواره در ایران از اول پیروزی انقلاب تاکنون دموکراسی حاکم بوده است و تقریباً همه ساله مردم به پای صندوق‌های رأی آمدند"، افزود: آیا ایران علیه کشوری سلاح ممنوعه به کار برده است؟ آیا تاکنون ایران در پی ساخت ایجاد سلاح جمعی بوده است؟ در حالی که ما در بدترین شرایطی که در شمال کشورمان پیش آمد در مرز ایران به برادران مسلمانمان قرآن را نشان دادیم.

وی با بیان اینکه "امروز ایران در برابر اتفاقات کشورهای عراق، سوریه، لبنان و فلسطین بیشتر از دیگر کشورهای منطقه به دنبال کمک به برادران مسلمان خود است"، خاطرنشان کرد: عده‌ای اسلام‌هراسی را مطرح می‌کنند در حالی که هرچه از علم، دانش، فیزیک، شیمی و منطق دارند مدیون اسلام هستند و شیعه‌هراسی در حالی مطرح می‌شود که بشر می‌تواند به ویژگی‌های اخلاقی امیرالمومنین(ع) افتخار کند.

 

«مذاکره‌هراسی» و «نرمش قهرمانانه‌ هراسی» غلط است

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "طرح تعامل‌هراسی در داخل هم موضوعی حیرت‌انگیز است"، گفت: عده‌ای می‌گویند چرا به یک خارجی نزدیک می‌شوید و آقایی به من گفت هر وقت با خارجی‌ها مذاکره می‌کنیم، به نتیجه نمی‌رسیم در حالی که امام و رهبری همیشه به خود باوری و اعتماد به نفس تاکید داشته‌اند؛ پس خطاب به این افراد می‌گویم که ما از چه کسی می‌ترسیم؟ ما در منطق کم نمی‌آوریم و دیپلمات‌های مجربی داریم. امروز در رأس وزارت خارجه افرادی هستند که جزو برترین دیپلمات‌های جهان به حساب می‌آیند، نه فقط در منطقه.

روحانی اضافه کرد: به عنوان سند این حرف، می‌گویم که به صورت مذاکرات سالیان دراز گذشته مراجعه کنید و به عنوان نمونه چند مورد از مذاکرات خود با مقامات کشورهای دیگر را در کتاب هسته‌ای‌ام آورده‌ام تا ترسوها آن را ببینند؛ چراکه یک عده به ظاهر شعار می‌دهند اما بزدل سیاسی هستند و هر وقت صحبت از مذاکره به میان می‌آید، می‌گویند ما می‌لرزیم. به جهنم؛ بروید یک جای گرم برای خود پیدا کنید. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده است.

رئیس‌جمهور در همین راستا تأکید کرد: «تعامل‌هراسی»، «مذاکره‌هراسی» و «مفاهمه‌هراسی» غلط است. مقام معظم رهبری از تعبیر نرمش قهرمانانه استفاده کرده‌اند. «نرمش قهرمانانه‌ هراسی» هم غلط است.

وی با اشاره به اینکه "دنیای امروز پیچیده است و ما از نظام دو قطبی عبور کرده‌ایم"، خاطرنشان کرد: چالش‌های جدیدی در پیش روست اما ایران مقتدر است و در سایه استقلال و خودباوری در برابر دیگران می‌ایستد و از منافع خود دفاع می‌کند.

 

اهل شعار نیستیم؛ اهل عملیم

روحانی تاکید کرد: امروز دولت اهل شعار نیست بلکه دولت اهل عمل است چون ما به جای شعار، شعور می‌خواهیم و به جای تصمیمات یک‌شبه، تدبیر می‌خواهیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "ما قادریم مشکلات را حل کنیم"، یکی از مصادیق این امر را توافقنامه ژنو دانست و گفت: گرچه توافقنامه ژنو، موقتی بود اما قدم بسیار مهمی به حساب می‌آمد و دولت وزارت خارجه کار بزرگی کرده است؛ پس اگر عده‌ای ممنون این زحمتشان نیستند، دیر یا زود ممنون می‌شوند و تاریخ قضاوت خواهد کرد.

 

دیپلماسی ما باید چهره کشور را که سالیان گذشته مشوش شده بود، برگرداند

وی در ادامه خطاب به سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، گفت: باید محکم برای حل و فصل نهایی موضوعات مطرح به میدان بیایید. تصمیم دولت تعامل سازنده با دنیاست و شما باید اراده ملت ایران را برای سیاسیون جهان و افکار عمومی جهان ترسیم کنید. ما در پی روابط نزدیک‌تر با دنیا هستیم و وظیفه داریم از حقوق خود و منافع ملی و امنیت ملی دفاع کنیم و شما مردان این صحنه هستید تا به دنیا بگویید ما بدون شعار و تعارف می‌خواهیم روابط صمیمانه و برد - برد با دنیا داشته باشیم و بازی برد - برد را در تمام روابط‌مان پیگیری می‌کنیم، نه تنها در موضوعات هسته‌ای.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "دیپلماسی ما باید چهره جمهوری اسلامی ایران را که سالیان گذشته به غلط مشوش شده بود، برگرداند"، تصریح کرد: دلمان می‌خواهد با همه کشورهای جهان که بخواهند با ما رفتاری خوب داشته باشند و مخاصمه نکنند، ارتباط داشته باشیم و مسائلمان را با آنها حل کنیم؛ حتی آنهایی که سالیان دراز با آنها تنش داشته‌ایم.

روحانی در همین راستا تاکید کرد: اگر بدانیم حقوق ملت ما در نظر گرفته می‌شود، تنش را کاهش می‌دهیم و حتی جلوتر رفته و به روابط عادی در آینده می‌رسیم. البته اگر اطمینان یابیم منافع ملی‌مان تضمین می‌شود. خط قرمز ما چیزی جز منافع ملی ما نیست و آنجا که منافع ملی‌مان تضمین شود، چراغ سبز ماست.

وی خطاب به سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: شما دیده‌بان خط مقدم ما هستید. نباید دیپلمات‌های ما در دنیا غافلگیر شوند بلکه باید قبل از حادثه بتوانند آن را پیش‌بینی کنند و به مرکز منتقل کنند. در همین راستا یادم نمی‌رود که قبل از فروپاشی شوروی سابق یک دستگاه پیش‌بینی این موضوع را کرده بود و به ما خبر داده بود و شش ماه قبل از فروپاشی شوروی ما با بررسی‌های لازم به تصمیم نهایی رسیده بودیم و فردای هر روزی که یکی از کشورها از شوروی جدا می‌شد، استقلال آن را به رسمیت می‌شناختیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه "دیده‌بانان ما باید چشمی بصیر، دقیق و بینا داشته باشند"، افزود: سفرای ما باید مسائل را از زاویای مختلف ببینند، تحلیل کنند و به ما گزارش دهند و به دنیا برسانند که اراده ملت ایران اعتدال و تعامل با جهان است و با زبان دیپلماتیک به دنیا بگویند فرصت نامحدود است و همه باید از فرصت پیش‌آمده اراده بزرگ ملت بزرگ ایران بهره بگیرند چون ما دنبال برد - باخت نیستیم.

روحانی اضافه کرد: به خاطر دارم یک نفر به من گفت در رابطه با طرف مقابل تلاش کنید سر آنها را کلاه بگذارید اما من به او گفتم که این حرف‌های شما مال نیم قرن پیش است چون امروز دنیا عوض شده است و ما به دنبال بازی برد - باخت نیستیم چون نتیجه آن باقی نمی‌ماند بلکه آنچه نتیجه‌اش ثابت خواهد ماند، برد - برد است.

 

عجله نداریم اما تأخیر در مذاکرات به نفع هیچ‌کس نیست

وی با بیان اینکه "در موضوع هسته‌ای برای ما برد - برد مطرح است"، تصریح کرد: ما هیچ عجله‌ای نداریم اما در عین حال یادآوری می‌کنیم که تأخیر را به نفع کسی نمی‌بینیم. دنیا بداند که ما تحریم‌ها را ظالمانه می‌دانیم و مطمئنیم که پایه‌های تحریم شکسته شده است. تحریم به شرایط گذشته باز نخواهد گشت و به صراحت می‌گویم که با تحریم مقابله کرده‌ایم و خواهیم کرد و امروز هم در مذاکره با 1+5 تحریم را می‌شکنیم چون تحریم‌ها را غلط، ظالمانه و ضد بشری می‌دانیم؛ چراکه حتی داروهای بیماران ما را نیز قطع کرده‌اند.

روحانی ادامه داد: ما برنامه اقتصادی‌مان را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که از مشکلات عبور کنیم. مسأله هسته‌ای بحرانی تصنعی است چون ما مشکلی در موضوع هسته‌ای نداریم؛ البته طبیعی است که آنها بگویند موفق شدیم جلوی ایران را از ساختن بمب هسته‌ای بگیریم اما آنها هم بندگان خدا در 50 سال پیش هستند در حالیکه امروز شبکه‌های اجتماعی و ارتباطات عمومی بسیار گسترده شده است.

 

اسرائیل هیچ زمان مثل جنگ اخیر غزه شکست نخورد

رئیس‌جمهور با طرح این پرسش که "چرا امروز اسرائیل بیش از همیشه رسوا شده است؟" گفت: در شبکه‌های اجتماعی و در بین افکار عمومی اسرائیل منکوب شده است چون امروز با دنیای شبکه‌های اجتماعی و افکار عمومی روبرو هستیم پس شاهدیم هیچ زمان مثل جنگ اخیر غزه اسرائیل شکست نخورد، چراکه در افکار عمومی امروز اسرائیل کودک‌کش، پیرمردکش، زن و بچه کش و منهدم‌کننده بیمارستان و مدارس و خانه مردم است و حتی بزرگ‌ترین مدافعان اسرائیل امروز دیگر نمی‌توانند از آن دفاع کنند.

 

آژانس و 1+5 و ان‌.پی‌.تی هم که نباشد، به دنبال سلاح کشتار جمعی نمی‌رویم

وی با بیان اینکه "امروز روشن است که چه کشورهایی به دنبال سلاح کشتار جمعی هستند"، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه دنبال سلاح کشتار جمعی نبوده و نخواهد بود. چه آژانس، 1+5 یا ان‌.پی‌.تی باشد یا نباشد، بر مبنای شرع و فتوای رهبرمان، ما نباید به دنبال سلاح کشتار جمعی برویم.

روحانی با بیان اینکه "ما به طور جدی به دنبال مذاکره برای حل مسائل هستیم"، افزود: ما معتقدیم باید در زمانی معقول به راه‌حل درست برسیم و با روی گشاده، منطق و استدلال حرف می‌زنیم و از اینکه مسائل هسته‌ای‌مان شفاف‌تر شود، هراسی نداریم و حتی خودمان داوطلب بوده و مأموران آژانس را دعوت می‌کنیم؛ پس دنیا بداند ما اراده جدی برای حل مسائل داریم. البته از حقوق مسلم خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم چون این دولت دولتی نیست که بخواهد از حقوق ملت عقب بنشیند.

 

به کسی اجازه نمی‌دهیم بین قوا اختلاف بیندازد یا به رهبری توهین کند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه "امروز بهتر از همیشه در شرایط اتحاد به سایر قوا هستیم"، تصریح کرد: امروز بیشتر از همیشه سه قوه در کنار یکدیگر هستند و همه‌مان زیر چتر هدایت‌های رهبری هستیم و امروز یَد واحدی در کشور شکل گرفته است؛ پس به کسی اجازه نمی‌دهیم که بین قوا اختلاف بیندازد یا به رهبری توهین کند.

وی با تاکید بر اینکه "در مذاکرات، با منطق و استدلال و البته با لبخند سخن خواهیم گفت"، خاطرنشان کرد: آنها از لبخند بدشان می‌آید و روی خود را برگردانند.

 

آقا فرمودند من مرتب برای مذاکره‌کنندگان دعا می‌کنم

روحانی همچنین به نمایندگی از مردم، از هوشیاری و تدبیر وزارت امور خارجه در مذاکرات هسته‌ای تشکر کرد و خطاب به آنها گفت: بدانید همیشه حداقل 90 درصد مردم پشتیبان شما بوده‌اند و دعای خیر رهبری بدرقه راهتان بوده است. باید بگویم اواخر ماه رمضان آقا فرمودند "من مرتب برایشان دعا می‌کنم چون احساس می‌کنم در کارزار سختی حضور دارند". وقتی ملت و رهبری اینچنین از تیم ما حمایت می‌کنند و تیم ما قوی است و اعتماد به نفس دارد و مسلط به قواعد و مقررات بین‌المللی است، نباید بگوییم که ما یک کشور هستیم و آنها شش کشورند.

روحانی در ادامه با اشاره به مسائل اقتصادی و فناوری و لزوم توجه به هر دوی این موارد، اظهار کرد: همه سفرای ما بدانند تلاش آنها در کنار سایر وظایفشان باید روان‌سازی روابط اقتصادی ما با جهان باشد چون ما معتقدیم در چارچوب اقتصاد مقاومتی می‌توانیم از مشکلات اقتصادی عبور کنیم اما هیچ‌کس در دنیا نمی‌تواند بدون رابطه با جهان به اهداف اقتصادی‌اش دست یابد که در همین راستا همسایگان‌مان برای ما در اولویت هستند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "در یازده ماه آغاز به کار دولت، روابط‌مان با بسیاری از همسایگان‌مان نزدیک‌تر شده است و با برخی نیز روابط صمیمی داریم"، گفت: امیدواریم یک یا دو کشوری که در اقلیت هستند نیز به جرگه اکثریت بپیوندند.

وی همچنین با اشاره به اینکه "امروز چهره ایران در دنیا و برای کشورهای منطقه روشن‌تر شده است"، گفت: دیدیم اسرائیلی‌ها که بعد از ما به نیویورک رفتند، خواستند آنچه را که ما بافته بودیم پنبه کنند اما در نهایت آنچه خودشان بافته بودند، پنبه شد.

روحانی در پایان سخنان خود نیز تاکید کرد: موضوع اقتصاد و فناوری از مسائل مهمی است که باید در کنار هم مورد توجه قرار گیرند تا با سرعت بیشتری به پیشرفت بیشتر دست پیدا کنیم ؟!

دومین آتش بس 72 ساعته در غزه آغاز شد

آتش‌بس موقت در نوار غزه، بامداد روز دوشنبه رسما آغاز شد. گروه‌های مقاومت فلسطینی و رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه بر برقراری آتش‌بس به مدت 72 ساعت با هدف برگزاری مذاکرات غیرمستقیم در قاهره موافقت کردند.

نیروی هوایی ارتش رژیم‌ صهیونیستی حملات گسترده نظامی خود را که از بامداد روز سه‌شنبه (17 تیر) تحت عنوان «صخره سخت» علیه نوار غزه آغاز کرد، با مقاومت گروه‌های فلسطینی در قالب عملیات «بنیان مرصوص» و «العصف المأکول» رو به رو شد. این تجاوز یک ماهه نزدیک به 2000 شهید و حدود 10 هزار مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش «تابناک»، رژیم صهیونیستی از صبح روز جمعه که آتش بس موقت سه روزه پایان یافت 100 نقطه را در نوار غزه هدف قرار داده است و در مقابل گروه‌های مقاومت فلسطین 70 موشک شلیک کردند.

با این حال آتش‌بس موقت در نوار غزه، بامداد روز دوشنبه رسما آغاز شد. گروه‌های مقاومت فلسطینی و رژیم‌صهیونیستی روز یکشنبه بر برقراری آتش‌بس به مدت 72 ساعت با هدف برگزاری مذاکرات غیرمستقیم در قاهره موافقت کردند.

آنطور که روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از منابع خود گزارش داده، هیئت اسرائیلی نیز با هدف پیوستن به مذاکرات آتش‌بس، بامداد دوشنبه راهی مصر شده است.

طرفین آخر هفته گذشته نیز به مدت سه روز آتش‌بس اعلام کردند. با این حال دور اول مذاکرات که با هدف دستیابی به آتش‌بس بلندمدت برگزار شد، به سبب مخالفت صهیونیست‌ها با خواسته مشروع طرف فلسطینی برای بازگشایی معابر و پایان حصر هفت ساله، با شکست مواجه شد.

«خالد مشعل» رهبر حماس روز یکشنبه تائید کرد که آتش‌بس بلندمدت تنها در صورتی به دست می‌آید که تل‌آویو پایان محاصره نوار غزه را بپذیرد. هیئت فلسطینی در حال حاضر در قاهره به سر می‌برد و قرار است روز دوشنبه با نمایندگان اتحادیه عرب دیدار کند.

اوضاع سیاسی عراق متشنج است

بعضی گروه ها خبر از توافق بر سر جانشینی مالکی می دهند؟!!

در حالی برای چندمین بار جلسه پارلمان عراق برای تعیین نخست وزیر به تعویق می افتد که نوری مالکی با لحنی تند رئیس جمهور جدید عراق را تهدید به شکایت کرد. در همین حال امریکا اعلام حمایت خود را از رئیس جمهور جدید عراق فوائد معصوم اعلام کرده است.

در حالی برای چندمین بار جلسه پارلمان عراق برای تعیین نخست وزیر به تعویق می افتد که نوری مالکی با لحنی تند رئیس جمهور جدید عراق را تهدید به شکایت کرد. در همین حال امریکا اعلام حمایت خود را از رئیس جمهور جدید عراق فوائد معصوم اعلام کرده است.

به گزارش «تابناک»، گزارش‌های رسیده از عراق در ساعات گذشته حاکی از آن است که پس از سخنان تلوزیونی نوری مالکی و تاکید بر اینکه وی تسلیم اعمال فشارها برای انصراف از پست نخست وزیری نمی‌شود، نیروهای حامی مالکی در مناطق استراتژیک بغداد مستقر شدند.

یک مسئول که نخواست نامش فاش شود گفت که با فواد معصوم، رئیس جمهوری عراق و معاونانش صحبت کرده و این افراد گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه مقر ریاست جمهوری عراق به دستور مالکی توسط تانک‌ محاصره شده را تکذیب کردند.

از سوی دیگر یک مقام آمریکایی اعلام کرد، واشنگتن بر این باور است که اظهارات نوری مالکی نگران کننده است. این مقام آمریکایی با بیان اینکه اوضاع در بغداد متشنج است گفت: آمریکا اظهارات صریح یا ضمنی را که تهدیدی علیه قانون اساسی باشد تایید و حمایت نمی‌کند.

 در همین حال در پی بروز اختلافاتی میان ائتلاف دولت قانون (ائتلاف مالکی) با ائتلاف اتحاد ملی (ائتلاف شیعیان به رهبری ابراهیم جعفری) درخصوص اینکه کدام یک از این طرف‌ها بزرگترین فراکسیون پارلمان است، دادگاه فدرال عراق اعلام کرد که "ائتلاف دولت قانون" بزرگترین فراکسیون پارلمان است.

 دادگاه فدرال عراق با صدور حکمی امروز (دوشنبه) اعلام کرد که ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی، نخست وزیر عراق بزرگترین فراکسیون در پارلمان بوده و این فراکسیون وظیفه تشکیل دولت جدید را برعهده دارد.

به این ترتیب بنا بر حکم دادگاه عالی، مالکی باید در قدرت بماند و بر اساس قانون اساسی عراق، رئیس‌جمهوری این کشور باید از نخست‌وزیر بخواهد کابینه جدید را تشکیل دهد.

گرچه دادگاه فدرال عراق بزرگترین نهاد قضایی در این کشور محسوب می شود اما حکم صادر شده از سوی این نهاد در باره فراکسیون اکثریت، عملا ضمانت اجرایی ندارد و تا زمانی که اعضای پارلمان بر سر این مساله توافق نکنند و به آن رای ندهند اختلافات همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.

این در حالی است که گزارش‌های خبری از عراق حاکی از آن است که ائتلاف اتحاد ملی این کشور بر سر "حیدر عبادی"، معاون رئیس پارلمان عراق به جای نوری مالکی به توافق رسیده‌اند. بنا بر این گزارش‌ها، ائتلاف اتحاد ملی عراق در نشست شب گذشته خود در بغداد حیدر عبادی را به عنوان جانشین نوری مالکی، نخست وزیر این کشور انتخاب کرده است.

بنا بر این گزارش‌ها عبادی کاندیدای رسمی ائتلاف اتحاد ملی برای تصدی پست نخست وزیری عراق خواهد بود. عبادی یکی از رهبران برجسته حزب دعوت اسلامی است که نوری مالکی ریاست آن را برعهده دارد.

رئیس جمهور عراق حیدر عبادی را مامور تشکیل دولت کرد

نوری مالکی از نخست وزیری عراق کنار گذاشته شد

فواد معصوم، رئیس جمهوری عراق بعد از نشست مشترک با رئیس پارلمان این کشور حیدر العبادی، معاون اول رئیس پارلمان را رسما مامور تشکیل کابینه کرد. پیشتر نیز شبکه التغییر عراق و خبرگزاری رویترز گزارش دادند که حزب همپیمانی ملی عراق بزرگترین حزب شیعیان این کشور در پارلمان حیدر العبادی را به عنوان نامزد نخست وزیری در عراق معرفی کرده است.

از اوایل امروز صبح اخبار ضد و نقیضی از نامزدی حیدرعبادی معاون رئیس جمهور عراق برای تصدی پست نخست وزیری به جای نوری مالکی منتشر شده بود. به عنوان مثال ائتلاف ملی عراق، متشکل از گروه‌های شیعه، حیدر العبادی را به عنوان نامزد پیشنهادی این ائتلاف برای مقام نخست وزیری عراق پیشنهاد کرده بود.

به گزارش «تابناک»، این اخبار به تدریج رنگ و بوی جدی به خود گرفت تا اینکه فواد معصوم، رئیس جمهوری عراق بعد از نشست مشترک با رئیس پارلمان این کشور حیدر العبادی، معاون اول رئیس پارلمان را رسما مامور تشکیل کابینه کرد. پیشتر نیز شبکه التغییر عراق و خبرگزاری رویترز گزارش داده بودند که حزب همپیمانی ملی عراق بزرگترین حزب شیعیان این کشور در پارلمان حیدر العبادی را به عنوان نامزد نخست وزیری در عراق معرفی کرده است.

ائتلاف ملی عراق، متشکل از گروه‌های شیعه، حیدر العبادی را به عنوان نامزد پیشنهادی این ائتلاف برای مقام نخست وزیری عراق پیشنهاد کرده بود. این ائتلاف تصمیم خود را در قالب نامه‌ای با امضای رهبران گروه‌های سیاسی عضو به اطلاع فواد معصوم، رئیس جمهور عراق رسانده است.

به نظر می‌آید ائتلاف ملی عراق توانسته توافق برخی متحدان نوری مالکی، نخست وزیر را کسب کند و تعداد کرسی‌های خود در پارلمان را به بیش از
۱۲۰ کرسی برساند. به این ترتیب کرسی‌های این ائتلاف از ائتلاف "دولت قانون" به رهبری مالکی که تاکنون اکثریت را داشت، بیشتر شده است.

احمد جمال سخنگوی جریان اصلاح در پارلمان عراق به رهبری ابراهیم الجعفری نیز در بیانیه ای اعلام کرد که ائتلاف همپیمانی ملی بزرگترین ائتلاف شیعیان در پارلمان عراق با موافقت 127 نفر از اعضای خود ، حیدر العبادی را به عنوان نامزد تصدی پست نخست وزیری عراق معرفی کرده است.

در همین حال دادگاه عالی عراق که پیشتر گفته شد به نفع ائتلاف مالکی برای انتخاب نخست‌وزیر رای داده، این خبر را تکذیب کرده و گفته است که ائتلافی که بیشترین کرسی را دارد، می‌تواند نخست‌وزیر معرفی کند. این خبر باعث می شود که احتمال رای آوردن عبادی در پارلمان عراق را به شدت افزایش دهد. به عبارت دیگر می توان گفت سرانجام پس از کشمکش های سیاسی فراوان، گروه های سیاسی عراق به این نتیجه رسیده اند که بر روی گزینه غیر از مالکی توافق کنند.

حیدر عبادی کیست؟!!

حیدرالعبادی در سال 1952 در بغداد به دنیا آمد. پدرش دکتر جوادی العبادی پزشک معروفی بود که به همراه 42 پزشک دیگر از طرف حکومت رژیم بعث، به علت مخالفت با دولت، مجبور به ترک حرفه خود شد، به گونه‌ای که پس از مرگ وی در لندن رژیم بعث اجازه ورود جسد به داخل خاک عراق را نداد.

تحصیلات!!

دکتر حیدر العبادی، دوره کارشناسی را در دانشگاه بغداد در مهندسی برق در سال 1975 طی کرد و دوره کارشناسی ارشد و دوره دکترای خود را در دانشگاه منچستر انگلیس در رشته مهندسی الکترونیک و برق در سال 1980 گذراند. وی همچنین در دانشگاه «برونل» انگلیس به تدریس علوم قرآنی مشغول بود.

فعالیت سیاسی!!

در سال 1980 مسئول دفتر حزب الدعوة الاسلامیه در خاورمیانه و در شهر بیروت بود. سپس سمت سخنگوی حزب الدعوة الاسلامیة در انگلیس را بر عهده گرفت و علیه جنایات رژیم صدام فعالیت می‌کرد. در سال 1981 رژیم صدام، یکی از برادران وی را دستگیر کرد که 10 سال در زندان ماند همچنین در سال 1982 رژیم بعث دو تن از برادران وی را به جرم عضویت در حزب الدعوة الاسلامیة اعدام کرد. وی هم اکنون نیز عضو حزب الدعوة و سخنگوی این حزب است.

مناصب سیاسی!!

پس از سقوط دیکتاتور عراق، در سال 2003 به عنوان وزیر ارتباطات انتخاب شد. در سال 2005 به سمت مشاور نخست‌وزیری رسید و همزمان چندین پرونده از جمله به عنوان هماهنگ کننده دولت در شهر تلعفر جهت مبارزه با القاعده را بر عهده گرفت. وی همچنین مسئول هماهنگی با سازمان ملل در مورد آوارگان عراقی را نیز بر عهده داشت. در دوره اول پارلمان عراق، ریاست کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری مجلس را بر عهده گرفت.

وی عضو و مسئول دفتر سیاسی حزب الدعوه و سخنگوی رسمی آن است و مسئولیت شعبه حزب الدعوه در انگلستان را نیز در کارنامه خود دارد. العبادی در سال 2006 نماینده مجلس بود و در همان سال به عنوان رئیس کمیته اقتصادی، سرمایه گذاری و بازسازی آن مجلس انتخاب شد و در دولت ایاد علاوی نیز عهده داروزارت ارتباطات بود؟؟؟!!!!!!

واکنش‌ها به مامور شدن العبادی برای تشکیل دولت جدید عراق

مامور شدن حیدر العبادی نامزد ائتلاف همپیمانی ملی از سوی فواد معصوم رئیس جمهور عراق با واکنش های مختلفی در سطح داخل و خارج عراق روبرو شده است. منابع سیاسی عراقی امروز از اقدام فواد معصوم رئیس جمهور عراق در مامور کردن حیدر العبادی نامزد ائتلاف همپیمانی ملی برای تصدی نخست وزیری خبر داده بودند.

مامور شدن حیدر العبادی نامزد ائتلاف همپیمانی ملی از سوی فواد معصوم رئیس جمهور عراق با واکنش های مختلفی در سطح داخل و خارج عراق روبرو شده است.

منابع سیاسی عراقی  امروز از اقدام فواد معصوم رئیس جمهور عراق در مامور کردن حیدر العبادی نامزد ائتلاف همپیمانی ملی برای تصدی نخست وزیری خبر داده بودند.

شامگاه یکشنبه نیز نوری  المالکی نخست وزیر عراق تاکید کرده بود از فواد معصوم رئیس جمهور به دادگاه فدرال به سبب نقض قانون اساسی در مامور نکردن فراکسیون اکثریت برای تصدی نخست وزیری شکایت خواهد کرد.

واکنش یک عضو ائتلاف دولت قانون

یک  عضو ائتلاف دولت قانون تاکید کرد حیدر العبادی نامزد دولت قانون به شمار نمی رود و نامزدی وی ارزشی ندارد.

حنان الفتلاوی خاطر نشان کرد حیدر العبادی نماینده ائتلاف دولت قانون نیست که نخست وزیر دولت قانون یا نامزد دولت قانون باشد.

نامزدی وی هیچ ارزش قانونی ندارد، زیرا فراکسیون اکثریت بر اساس حکم دادگاه فدرال، ائتلاف دولت قانون است.

جریان الاصلاح الوطنی به رهبری ابراهیم الجعفری امروز دوشنبه رسما نامزدی حیدر العبادی از رهبران حزب الدعوه الاسلامیه و معاون  اول فعلی رئیس پارلمان عراق برای تصدی نخست وزیری را اعلام کرد.

احمد جمال سخنگوی رسمی جریان الاصلاح گفت ائتلاف همپیمانی ملی، حیدر العبادی را برای تصدی نخست وزیری با اکثریت 127 رای نامزد کرد.

وی خاطر نشان کرد نامزدی العبادی از سوی ائتلاف ملی و نه ائتلاف دولت قانون بوده است.

این در حالی است که عبدالستار بیرقدار سخنگوی رسمی دادگاه فدرال گفته بود حکم دادگاه صادر شده که بر اساس آن به تفسیر آن در خصوص تفسیر ماده 76 قانون اساسی در سال 2010 است و دادگاه فدرال رسما به رئیس جمهور گفته است که تفسیر دادگاه در سال  2010 همان تفسیر در حال حاضر است و به این مساله رجوع می شود و دادگاه نام فراکسیونی را که فراکسیون اکثریت است، مشخص نکرده است.

مریم الریس مشاور امور سیاسی نوری المالکی نخست وزیر عراق هم اعلام کرد توافق میان برخی نمایندگان ائتلاف دولت قانون و ائتلاف همپیمانی ملی درباره نامزدی حیدر العبادی ارزشی ندارد.

مریم الریس با بیان این مطلب تهدید به متوسل شدن به دادگاه قانون اساسی در این زمینه کرد.

الریس گفت ملت نوری المالکی را انتخاب کردند و اراده مردم قوی تر از هر توطئه ای است.

از سوی دیگر حسین  المالکی از اعضای ائتلاف دولت قانون اعلام کرد حیدر العبادی تنها مسئول فراکسیونی با 38 عضو و حسین الشهرستانی مسئول گروهی با 12 عضو که مجموع اعضای دو گروه، 50 عضو است، در تماس هایی که با اعضای دولت قانون داشتیم، آنها گفتند که زیر ورقه نامزدی حیدر العبادی را  امضا نکرده ایم و حتی قولی به وی در این زمینه نداده اند، بنابراین العبادی از کجا این امضاها را آورده  است؟

المالکی، حیدر العبادی را به رهبری کودتا در داخل فهرست دولت قانون در خصوص نامزدی خود متهم کرده است.

اظهارات تامل برانگیز نماینده جریان صدر

این در حالی است که بهاء الاعرجی از نمایندگان فراکسیون الاحرار وابسته به جریان صدر گفته است نمایندگان فراکسیون های ائتلاف همپیمانی ملی حیدر العبادی را برگزیده  اند و همه فراکسیون ها به وی رای نداده اند.

الاعرجی اظهار داشت نمایندگان فراکسیون های ائتلاف همپیمانی ملی حیدر العبادی را به عنوان نامزد نخست وزیری انتخاب کردند و وی از طریق رای گیری تمام فراکسیون های ائتلاف انتخاب نشد.

بهاء الاعرجی در گفت و گو با  السومریه نیوز گفت انتخاب العبادی برای اینکه نامزد ائتلاف همپیمانی ملی شود،‌از طریق رای گیری نبود و همه فراکسیون های عضو ائتلاف در نشست انتخاب وی حضور نداشتند.

وی افزود نمایندگانی از فراکسیون های عضو ائتلاف همپیمانی ملی در نشستی حاضر شدند و زیر برگه نامزدی العبادی را امضا کردند که شامل کرار الخفاجی به عنوان نماینده فراکسیون الاحرار، ابراهیم الجعفری نماینده جریان  الاصلاح، حسین الشهرستانی به عنوان نماینده فراکسیون مستقل ها و ... حیدر العبادی را برگزیدند و اعضای باید به امضای نمایندگان فراکسیون ها  احترام بگذارند.

واکنش مقتدی صدر

خبر دیگر اینکه مقتدی صدر رهبر جریان صدر تلفنی با فواد معصوم رئیس جمهور، سلیم الجبوری رئیس پارلمان، ابراهیم الجعفری رهبر ائتلاف همپیمانی ملی و حیدر العبادی نامزد ائتلاف برای تصدی نخست وزیری و مامور تشکیل دولت جدید عراق تلفنی گفت و گو کرد.

وی در این تماس تلفنی، روند سیاسی و تشکیل دولت جدید عراق را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

مقتدی صدر همچنین مامور شدن حیدر العبادی از سوی فواد معصوم رئیس جمهور عراق برای تصدی نخست وزیری را به وی تبریک گفت.

وی افزود مامور شدن حیدر العبادی برای  تشکیل دولت جدید  مقدمه مهم و تاثیرگذار برای پایان یافتن بحران عراق  است.

واکنش سازمان ملل

نیکلای ملادینوف نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در عراق با حمایت از مامور شدن حیدر العبادی برای تشکیل دولت جدید عراق از سوی فواد معصوم گفت معصوم در چارچوب قانون اساسی عمل کرده است.

وی همچنین از نیروهای ارتش خواست در پروسه انتقال قدرت بی طرف باشند.

واکنش ائتلاف گروه های سیاسی اهل سنت

از سوی دیگر گروه موسوم به تحالف القوی العراقیه(وابسته به اهل سنت) خواستار تشکیل دولت جدید در چارچوب مهلت تعیین شده از سوی قانون اساسی شد.

در بیانیه این تشکل آمده است ائتلاف القوی العراقیه با تقدیر از تلاش های ائتلاف همپیمانی ملی از حیدر العبادی می خواهد تلاش های خود را در راستای موفقیت تشکیل دولت جدید در چارچوب مهلت های تعیین شده از سوی قانون اساسی به کار گیرد.

این تشکل سیاسی وابسته به اهل سنت اعلام کرده است از طریق همکاری با دیگر شرکای سیاسی تعامل مثبتی برای موفقیت تلاش های دولت آینده خواهد داشت.

سید عمار حکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق هم انتخاب حیدر العبادی به عنوان نامزد ائتلاف همپیمانی ملی برای تصدی نخست وزیری  و مامور شدن وی از سوی فواد معصوم رئیس جمهوری عراق برای تشکیل دولت جدید را تبریک گفت.

واکنش غربی ها

آمریکا و  اتحادیه اروپا هم از مامور شدن حیدر العبادی برای تشکیل دولت جدید عراق استقبال کردند
؟؟؟!!!!!!!

هنر خیابانی در نقد یک واقعه

واکنش سریع گرافیتی‌‌کارها به سقوط هواپیمای ایران 140

سرعت انتشار این اثر هنری در سطح شهر آنچنان بالا بود که شاید بتوان به عنوان سریع‌ترین نقد هنری به یک حادثه در کشورمان تعبیرش کرد و تنها در اروپا و آمریکا چنین سرعت عملی در میان هنرمندان برای ورود به نقد مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی وجود دارد

سقوط هواپیمای ایران 140 با واکنش سریع گرافیتی کارها مواجه شد و شب گذشته و امروز شاهد نقش بستن طرحی بر دیوارهای پایتخت در اعتراض این اتفاق تلخ بودیم تا هنر خیابانی در نقد این واقعه تلخ پیشتاز باشد و همچون گذشته به ساحت‌هایی از نقد مسائل روز وارد شود که شاهد ورود معدودی از هنرمندان هستیم.

به گزارش «تابناک»، لحظات تلخ و تکان‌دهنده‌ای بود؛ وقتی رادیو اخبار سقوط یک هواپیمای تازه را برای مردم ایران گزارش می‌کرد، همه امیدوار بودند زنده‌ها بیش از حد انتظار باشد اما در واقعیت همه یا اکثر مسافران سقوط‌های شدید همراه با انفجار هواپیما یا در همان لحظات سقوط جان می‌سپارند و یا در دقایق بعدی در میان شعله‌های آتش حاصل از بنزین هواپیما به شکلی دردناک را بدرود حیات می‌گویند.

سی‌ونه کشته آخرین آماری بود که اعلام شد تا تنها هشت تن از سرنشینان هواپیمای مسافربری ایران ۱۴۰ که تهران را به مقصد طبس ترک کرد بود، همچنان در قید حیات باشند و آنها نیز دچار آسیب‌های جسمی و روحی شدند که شاید هیچ گاه جبران نشود و بدین ترتیب تراژدی سقوط چهارمین هواپیما از این نوع بدین شکل به پایان برسد.

پس از مشخص شدن ابعادی از حادثه همچون به مشکل برخوردن موتور هواپیما چندین دقیقه پس از پرواز و سپس سقوط در همین دقایق، نقدهای فراوانی مطرح شد و کمیته‌های متعددی در اکثر نهادهای ناظر تشکیل شد و یکی از جدی‌ترین برخوردها با این حادثه به واسطه سابقه این هواپیما، شده اما در کنار سیل اظهارنظرها و انتقاداتی که به مرور فروکش خواهد کرد و این حادثه را به فراموشی خواهد سپارد، شاهد یک اتفاق متفاوت و نوعی دیگر از نقد بودیم.

شب گذشته و صبح امروز، تصویری در اعتراض و نقد سقوط هواپیمای ایران 140 بر دیوارهای پایتخت نقش بست که متعلق به یکی از گرافیتی‌کارهای جوان بود؛ گرافیتی‌کاری که پیش از این نیز آثار متفاوتی در مناطق مرکزی تهران و مشخصاً در خیابان خالد اسلامبولی خلق کرده بود. در این گرافیتی تصویری از یک هواپیما نقش بسته که لکه‌ای قرمز همچون خون بر آن نقش بسته است.

سرعت انتشار این اثر هنری در سطح شهر آنچنان بالا بود که شاید بتوان به عنوان سریع‌ترین نقد هنری به یک حادثه در کشورمان تعبیرش کرد و تنها در اروپا و آمریکا چنین سرعت عملی در میان هنرمندان برای ورود به نقد مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی وجود دارد و از این منظر شاید بتوان گفت علی رغم نقدهایی که به محتوای گرافیتی ایران به خصوص در ماه‌های اخیر وجود دارد، چنین رویکرد نقادانه‌ای می‌تواند به نفع کشور باشد.

شاید در روزگاری نه چندان دور از میان این گرافیتی‌ها، «بلک له رت» و «بنکسی /
Banksy» ظهور کند و فضای این هنر خیابانی وسعت بیشتری بیابد و حتی مسئولان امر نیز دست گرافیتی کارها را برای به تصویر کشیدن آنچه دغدغه شان است در فضایی قابل پذیرش و اخلاقی، بازبگذارند، کما اینکه نقد تصویری سقوط هواپیمای ایران 140 با اخلاقیات همراه است و یک تلنگر هنری برای همه عابرانی است که در روزهای اخیر از خیابان‌های شلوغ پایتخت عبور می‌کنند.

حسین طلا در گفت‌وگو با «تابناک»:

برای آنکه ایران ۱۴۰ پرواز کند، همه کار‌شناسان را برکنار کردند!!!

مشکلات فراوانی دست به دست هم دادند تا کاپیتان پر‌سابقه حاضر در کابین‌ هدایت هواپیما هم نتواند مانع از ‌فاجعه شود و هواپیما اندکی پس از برخاستن از زمین به دلیل رعایت نشدن موارد تذکر داده شده، سقوط کند. حالا باید ببینیم آیا ممکن است خلبانی با درجه «استاد خلبانی» که ۸۰۰۰ ساعت پرواز بدون حتی یک سانحه را در کارنامه داشته و در سال پایانی خدمت خود بوده، مقصر شناخته شود؟!

 

حادثه دردناک روز گذشته، همان گونه که سریع رقم خورد و بسیاری را شوک‌زده کرد، ظاهرا قرار است به سرعت هم به شناسایی افرادی که قصوری در این باره متوجه عملکردشان است، منجر شود؛ این را از سخنان دبیر مجمع نمایندگان استان تهران می‌توان دریافت که به نوعی رنگ و بوی افشاگری دارد.

به گزارش «تابناک»، حسین طلا، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تسلیت به خانواده‌های جان باختگان سقوط پرواز تهران ـ طبس، عامل اصلی بروز این حادثه را به‌کارگیری هواپیمایی دانست که اجازه پرواز نداشته و افزود: هواپیمای ایران
۱۴۰ که روز گذشته حادثه خونینی را رقم زد، مدتی است ‌مجوز پروازش در کشورمان محدود به شروط خاصی شده بود که روز گذشته مورد توجه قرار نگرفت‌.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه رعایت نشدن هر یک از محدودیت‌ها، به معنای غیر مجاز بودن پرواز این هواپیماست، افزود: هواپیمای سقوط کرده ـ که در حقیقت محصول مشترک سه کشور ایران، اوکراین و روسیه است ـ ‌موتور Tv۳-۱۱۷ داشت که از جمله ضعف‌های آن، ‌هماهنگی نداشتن با هوای گرم است و به این دلیل کار‌شناسان تأکید دارند، نباید در روزهای گرم از آن بهره برد، ولی این مهم نادیده گرفته شد تا رویدادی تلخ و ‌جبران ناشدنی رقم بخورد. همان گونه که پیشتر در آبان ماه ۱۳۸۱ یک بار‌ سال ۹۰ در اصفهان برای بار دیگر و دو بار هم پیشتر در اراک و تهران دچار سانحه شده بود.

طلا با اشاره به نامه‌ای به تاریخ دوازدهم اسفندماه سال گذشته ـ که بعد‌ها در دهم اردیبهشت ماه سال جاری دستمایه تنظیم صورتجلسه‌ای درباره مشکلات هواپیمای ایران
۱۴۰ شد ـ پرده از اتفاقاتی عجیب و غریب در این باره برداشت و گفت: آن گونه که صورتجلسه معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری نشان می‌دهد، در چند ماه اخیر، دو بار کار‌شناسان زبده درباره مشکلات این نوع هواپیما با یکدیگر به بحث و تبادل آرا پرداخته‌اند که در ‌‌نهایت مجوز پرواز ایران ۱۴۰ مشروط به شروطی مجاز شناخته شد که اکنون می‌بینیم نه تنها رعایت نشد‌ه‌اند، بلکه موجب جابجایی کار‌شناسان امضا کننده ذیل صورتجلسه را هم فراهم آورده‌اند!

وی افزود: از جمله نکاتی که مورد توجه این کار‌شناسان قرار گرفته، تأثیر‌پذیری منفی زیاد موتورهای این نوع هواپیما از گرمای هواست که بر راندمان آن‌ها اثر شدید می‌گذارد و به همین دلیل پرواز این نوع هواپیما در هوای گرم ممنوع اعلام شده است، ولی مسئولان برای رفع این ممنوعیت، همه کارشناسانی را که امضایشان ذیل این مصوبه بود و بعضا از چهره‌های برگزیده انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی هستند، جابجا و به نوعی برکنار کردند تا محدودیت قانونی را کان لم یکن کرده باشند!

دبیر مجمع نمایندگان استان تهران با وعده پیگیری این مسائل در مجلس شورای اسلامی، گفت: این در حالی است که بنا بر استاندردهای پروازی، هر چه هوا گرم‌تر باشد، از بار هواپیما موقع برخاستن از زمین کم می‌کنند که این نکته هم درباره پرواز
۵۹۱۵ رعایت نشد تا نه تنها هواپیمای سقوط کرده بر خلاف تصمیماتی که درباره نوعش گرفته شده، در روزی با گرمای حدود چهل و یک درجه سانتیگراد به کار گرفته شده باشد، بلکه اخبار رسیده حکایت از آن داشته باشد که در زمان شروع پرواز، ۴۷۰ کیلوگرم اضافه بار داشته؛ یعنی خطا اندر خطا!

طلا با اشاره به چگونگی سقوط این هواپیما گفت: همه این مشکلات دست به دست هم دادند تا کاپیتان پر سابقه حاضر در کابین هدایت هواپیما هم نتواند مانع از شکل‌گیری فاجعه شود و هواپیما اندکی پس از برخاستن از زمین، به دلیل آنکه قطعاتی در موتور سمت راست آن ذوب شده و موجب آتش گرفتن موتور شده بود، از راه خود منحرف شده و سقوط کند؛ حالا باید ببینیم آیا ممکن است خلبانی با درجه «استاد خلبانی» که
۸۰۰۰ ساعت پرواز بدون حتی یک سانحه را در کارنامه داشته و در سال آخر خدمت خود بوده، مقصر شناخته شود؟!

این نماینده مجلس در ادامه مشکلاتی که سبب برکناری کار‌شناسان رد‌صلاحیت کننده ایران
۱۴۰ و برخی پروازهای شرکت‌های دیگر شد را مسائلی غیرفنی می‌داند که باید رئیس هواپیمایی کشوری به عنوان تصمیم گیرنده مستقیم در این باره و در ادامه وزیر راه و شهرسازی نسبت به آن پاسخگو باشند و افزود: از ورود سریع دستگاه قضایی به ماجرا خرسندیم و منتظر خواهیم ماند تا مستندات پرونده مورد بررسی قضایی قرار گرفته و به حکم منجر شود؛ اما به رغم آن، از وزیر و افراد مسئول در این باره خواهیم خواست که به مجلس آمده و به ابهامات نمایندگان در این باره پاسخ بدهند و مطمئن باشید که اگر برایمان قصور فرد یا افرادی مسجل شود، با آن برخورد خواهیم کرد.

برای حفظ باقیمانده جنگل ها دست به آسمان بلند کنیم؟

میراثی بی نظیر که می‌سوزد و خاکستر می‌شود ولی نمی‌سوزاند!!!

از همه بدتر آنجاست که همه مان در سالهای متمادی درس و تحصیل، اندر فواید جنگل خوانده و درس پس داده‌ایم و گاه با گرفتن پزهای روشن فکرانه، از ضرورت توقف روند قطع درختان سخن گفته‌ یا سخنانی با این دست مضامین را تایید کرده‌ایم اما امروز در مقام عمل ثابت می‌شود که چه خوانده و چه آموخته ایم و اصطلاحا چند مرده حلاجیم!

هرچه بهره جستن از ارتش و نیروهای نظامی برای حوادث طبیعی و غیر طبیعی در جهان امری عادی شده و به کارگیری هواپیماها و بالگردها برای کنترل بحران ها، طبیعی جلوه می‌کند، گویا هنوز جامعه ما راه زیادی تا رسیدن به آن نقطه در پیش دارد!

به گزارش «تابناک»، هر چه در روزها و هفته های گذشته، لا به لای اخبار جدی و تفریحی (بخوانید سخت خبر و نرم خبر)، گهگاهی خبری هم از آتش سوزی بخش هایی از جنگل گلستان مخابره شده، نه آنقدر خوب بیان شده که اهمیت موضوع آشکار شود و نه به خوبی مورد توجه قرار گرفته تا تبدیل به مطالبه عمومی شده و لاجرم اثر گذار شود.

بدین ترتیب عجیب نیست که بشنویم پس از سوختن صدها هکتار از جنگل های مناطق مرکزی کشور در ماه های گذشته و لاغرتر شدن پوشش گیاهی کشورمان که خشکسالی و گرد و غبار چند سال است بر آن می‌تازند، شمال کشورمان هم در سراشیبی نابودی به تندی در حال حرکت است ولی هنوز به آن درجه از اهمیت نرسیده که به مانند حریق جنگل های ینگه دنیا در امثال رسانه ملی کشورمان بازتاب یافته و چاره جویی شود!

میراثی گران سنگ که گویی آسان به دستمان رسیده، مفت و ارزان در حال از بین رفتن است و موج اخبار ناگواری چون سقوط هواپیمای مسافربری هم به یاری فراموشی آن آمده تا هر دقیقه که می‌گذرد، درست همین دقایقی که صرف خواندن این مطلب یا چرخ زدن در دنیای نت می‌کنیم، چند متر فضای رویایی بسوزد و جایش سیاهی بماند؛ سیاهی ای که روسیاهی آن ظاهرا برای هیچ کدام‌مان نیست، که اگر بود، دست می‌جنباندیم.

آتش با چنان قوتی به جان جنگل افتاده که حیات وحش ساکن آن هم گاه نمی‌توانند از دستش در رفته و مجبورند چون افسانه ها، همه پروانه وار بسوزند و همه واکنش های مسئولانه و غیرمسئولانه ما نسبت به آن، اعلام این نکته است که حریق عمدی بوده؛ بی آنکه بدانیم چگونه این مهم کشف شده وبا کدام تکنولوژی به درک آن نائل آمده ایم.

اطلاع رسانی ماجرا اینقدر ضعیف است که حتی نمی‌دانیم دقیقا کجاها سوخته، به چه میزان سوخته، چقدر از چقدر (کل) جنگل ملی‌مان تا کنون خاکستر شده و چقدر آن باقی مانده، چقدر در معرض سوختن است، برای مهار آتش چه کرده‌ایم و...؛ تا اینجای کار می‌توان همه کاسه ها را بر سر اصحاب رسانه شکست که بی خبر مانده اند و به نوعی بی خبری به جامعه تزریق کرده‌اند اما مگر مردم خواهان شنیدن در این باره بوده‌اند که خواستشان رسانه ها را هدایت کند؟ مگر غیر از این است که وقتی کسی پیگیری نکند و خواهان شنیدن درباره موضوعی نباشد، منصفانه نیست از امثال خود که در کسوت خبرنگار هستند، توقع دغدغه مندی پیرامون آن موضوع را داشته باشد؟

گویی همه مان خفته‌ایم تا به مانند دریاچه ارومیه که بادهای حاوی ذرات نمک بعد از خشک شدنش نشانه ها را برایمان هویدا کرد، وزش باد خاکستر دار آغاز شود تا بفهمیم چه بلایی سرمان آمده و هنوز ز آن خبر نداریم. اینجاست که دیگر نه فایده دارد بگوییم آتش سوزی گردن شکارچیان غیر مجاز بوده و نه گفتن از اعزام بالگردهایی که نمی‌دانیم تا چه حد کارآمدند، نمی‌دانیم از کی به یاری اطفا حریق رفته اند، چند سورتی پرواز کرده‌اند و حتی سوال مهم تر، آیا هنوز مشغول به کار هستند یا نه؟، دردی از کسی دوا خواهد کرد.

از همه بدتر آنجاست که همه مان در سالهای متمادی درس و تحصیل، اندر فواید جنگل خوانده و درس پس داده‌ایم و گاه با گرفتن پزهای روشن فکرانه، از ضرورت توقف روند قطع درختان سخن گفته‌ یا سخنانی با این دست مضامین را تایید کرده‌ایم اما امروز در مقام عمل ثابت می‌شود که چه خوانده و چه آموخته ایم و اصطلاحا چند مرده حلاجیم!

آن گونه که شواهد و قرائن نشان می‌دهد، به نظر تنها می‌توانیم از مسئولان بخواهیم که به مانند دیگر کشورها، آتش سوزی جنگل را به چشم معضلی هم سنگ زلزله و سیلاب دیده و به یاری درختان بشتابند تا شاید از این خواسته ما، مهار آتش سوزی جنگل گلستان تسریع شود که در غیر اینصورت، تنها چاره دست دراز کردن به سوی آسمان است تا شاید مالک اماناتی که در اختیارمان قرار گرفته و قدرش را نمی‌دانیم، رحمی به حال آیندگانمان کرده و سبب ساز خاموشی حریقی شود که مدت هاست همه چیز را در راه خود می‌سوزاند و خاکستر می‌کند الا دل مایی را که از آن دوریم و قدر نمی‌دانیم!

کشور نمی‌تواند دو حادثه در یک روز را تحمل کند؛

برای احترام به مردم، مدیر عامل راه‌آهن برکنار شود!!!

هم‌اکنون در کشور‌های جهان از بهترین و جدید‌ترین قطار‌ها با سرعت بالا استفاده می‌کنند، ولی در کشور ما کسی ایده‌آل ‌نمی‌اندیشد. ما نمی‌توانیم این خدمات را به مردم بدهیم. دست‌کم خدمات نا‌امن به مردم ندهیم. ما قطار پرسرعت و ریل ایمن درست نمی‌کنیم؛ بنابراین، ‌دست‌کم زمینه را فراهم کنیم که همین قطار‌ها با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به مقصد سالم برسد.

روز گذشته، دو حادثه در حمل‌و‌نقل عمومی کشور روی داد؛ در حادثه نخست که در آغاز روز رخ داد، با سقوط یک فروند هواپیما، بیش از ۴۰ تن از هموطنانمان جان خود را از دست دادند؛ اما در حادثه دوم که با خروج سه واگن از یک قطار مسافربری تهران ـ مشهد در حد فاصل ایستگاه‌های سرچشمه و شاهرود روی داد، خوشبختانه به کسی آسیب نرسید.

به گزارش «تابناک»، در ‌یک سال گذشته، این سومین بار است که حادثه خروج قطار از ریل در استان سمنان تکرار می‌شود‌ و نکته جالب اینکه کسی در این باره‌ پاسخگو نیست.

در رخدادهای گذشته در این استان، مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی، مدیر کل راه‌آ‌هن استان را عزل کرد و تا کنون نیز کسی را به جای وی نیاورده است. گویا وقوع رخدادهایی از این دست، علاوه بر اینکه نشان از فرسودگی ناوگان حمل نقل ریلی دارد، به خوبی ‌مدیریت نامناسب در نظارت بر ایمنی این راه‌ها را نیز آشکار می‌کند.

غلامرضا کاتب، نماینده مردم گرمسار ‌با انتقاد تند از مسئولان راه کشور گفت: متأسفانه‌ در یک سال گذشته، نسبت به سنوات پیش، بیشترین واژگونی و انحراف از خط قطار را داشتیم‌ و بیشتر اینها نیز به دلیل مشکلات خط و اینکه گفته شود این بخش از مسیر مشکل دارد، نیست، بلکه عمده مشکلات، مشکلات مدیریتی و ‌ناهماهنگی‌هااست.

وی گفت: ‌استان ما مدت‌هاست‌ مدیر کل ندارد‌ و سیستم ‌سیار سیستم فشلی است. آنچه ‌اکنون مد‌نظر من است، اینکه تذکر جدی به وزیر راه داده شود. دوم آنکه برای احترام به حقوق مردم ـ با توجه به اینکه در حادثه‌های قبلی کشته هم داشتیم ـ به جای اینکه مدیر عامل، مدیر کل را عزل می‌کرد، باید استعفا می‌داد و از این اداره می‌رفت. در آن زمان، مدیر عامل نه تنها مدیر کل را عزل کرد، بلکه ‌فرد دیگری را نیز به جای وی نیاورده است.

کاتب همچنین افزود: این پذیرفته نیست‌ در کشور، در یک روز هم سقوط هواپیما داشته باشیم و هم سانحه قطار. هم‌اکنون مدیر عامل شرکت راه‌آهن که توانایی لازم را ندارد، باید برکنار شود. در کشور ما کمبود نیرو نیست؛ پس باید از افراد توانمند در این زمینه بهره‌برداری شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا با برکناری مدیر عامل اوضاع ‌درست خواهد شد، گفت: ‌در دولت گذشته با اینکه این همه اتفاق در کشور روی داد،‌ با این حال یک سانحه ریلی نداشتیم.‌ همیشه ‌نمی‌توان گفت خدا یک نفر را کمک می‌کند، مگر چقدر خدا‌ به یک‌ نفر ‌کمک می‌کند، ‌مدیریت توانمند نیز تأثیر‌گذار است.

وی گفت: هم‌اکنون در کشور‌های جهان از بهترین و جدید‌ترین قطار‌ها با سرعت بالا استفاده می‌کنند، ولی در کشور ما کسی ایده‌آل ‌نمی‌اندیشد. ما نمی‌توانیم این خدمات را به مردم بدهیم. دست‌کم خدمات نا‌امن به مردم ندهیم. ما قطار پرسرعت و ریل ایمن درست نمی‌کنیم؛ بنابراین، ‌دست‌کم زمینه را فراهم کنیم که همین قطار‌ها با سرعت
۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به مقصد سالم برسد.

فروش جغد شاخدار کنار خیابان!

مگر می‌شود فراموش کرد که ارتباط دامپزشکان و یگان حفاظت محیط زیست می‌تواند تا اندازه‌ای، دست سودجویان را کوتاه کرده و با معرفی امثال این فروشنده به مراجع قانونی، دست‌کم دشواری‌های خرید و فروش حیوانات کمتر شود؟

حیوانی که در برخی فرهنگ‌‌ها، نشانه ذکاوت به شمار می‌رو‌د، اسیر دست انسانی شده که ظاهرا از او باهوش‌تر است و می‌تواند اسیرش کند؛ هم می‌تواند اسیرش کند و هم‌ شیوه‌ای نوین برای سودآوری از آن ابداع کند!

به گزارش «تابناک»، شاید این جمله که زیر پوست شهر از شیر مرغ تا جان آدمیزاد می‌توان یافت، به دلیل تجربیاتی که بیشترمان به دست آورده‌ایم، جمله‌ای باور‌پذیر باشد که نیازی به شرح و بسط ندارد؛ اما وقتی بشنویم از هنگامی که تکاپویی بزرگ در زمینه مراقبت از محیط‌ زیست ‌کشور شکل گرفته، برخی دست‌درازی به آن را وارد افق‌های جدید کرده‌اند، جای شگفتی بسیار دارد!

بنا بر این گزارش، به تازگی برخی ساکنان غرب تهران در مسیر عبور و مرور روزانه خود با فروش جغد شاخدار کنار خیابان روبه‌رو شده و‌ گاه درباره چند و چون ماجرا با فروشنده صحبت کرده‌اند تا شاید شکشان درباره اینکه جلو دوربین مخفی هستند یا خیر، مرتفع شود، ولی سرانجام دریافته‌اند که با حقیقتی بسیار تلخ روبه‌رو شده‌اند که ظاهرا شیوه جدید سودجویان از حیات وحش است!

جغد شاخدار چهارماهه‌ای که تقریبا هنوز جوجه‌ است و احتمالا به اسارت در‌‌آوردنش کار چندان دشواری نباشد، در این گرمای سوزان، اسیر فروشنده‌ای است که قیمت پایه برای فروش آن را دو و نیم میلیون تومان انتخاب کرده و شاید جایی هم برای چانه زدن در نرخش کنار گذاشته باشد؛ فروشنده‌ای که بی‌ترس از مأموران و نگرانی از بازداشت، آسوده با همه وارد گفت‌وگو می‌شود و توضیح می‌دهد، خوراک حیوان چیست و برای نگهداری‌اش چه نکاتی را باید رعایت کرد.

اینقدر این کسب و کار به سادگی در حال رقم خوردن است که تعجب می‌کنیم نکند خرید و فروش گونه‌ای چون جغد آزاد شده و قرار است از این به بعد کنار فال‌های گردو‌ کنار خیابان، شاهد دست‌فروشی امثال جغد و عقاب هم باشیم که مزیتشان در فروش، جوجه بودنشان ذکر می‌شود؛ انگار چون جوجه‌اند، می‌توان دست‌آموزشان کرد!

جالب‌تر اینجاست که فروشنده ادعا دارد حیوان بیچاره در یکی از دامپزشکی‌های نام‌آشنای شهر، پرونده پزشکی دارد تا از یک سو خیال خریداران آسوده شود که انگل و بیماری ندارد و پولشان هدر نمی‌رود (!) و از سوی دیگر، موجی از افکار مخرب به ذهنمان راه یابد.

مگر می‌شود دامپزشک باشی و به اهمیت گونه‌های مختلف آگاهی داشته باشی و بعد برای هزینه یک معاینه و احتمالا تجویز واکسن، مکمل و دارو و یا حتی دادن آگاهی درباره چگونگی نگهداری حیوانات‌‌ رها در طبیعت، به روی خودت نیاوری که حلقه‌ای در چرخه خرید و فروش غیر قانونی حیات وحش شده‌ای؟

مگر می‌شود، فراموش کرد که ارتباط دامپزشکان و یگان حفاظت محیط زیست می‌تواند تا حدودی دست سودجویان را کوتاه کرده و با معرفی امثال این فروشنده به مراجع قانونی، دست‌کم دشواری‌های خرید و فروش حیوانات کمتر شود؟ بماند که در‌شگفتیم چرا تاکنون به این موضوع‌ توجه نشده است!

ابعاد ماجرا هنگامی دردناک‌تر می‌شود که می‌بینیم فروشنده جغد بیچاره، شماره تماسش را در اختیار علاقه‌مندان به خرید امثال این جغد می‌گذارد تا اگر توانستند پول خرید حیوان را فراهم کنند، با او تماس بگیرند و برای انجام معامله با او قرار و مدار بگذارند!

در پایان لازم به یادآوری است، اطلاعات تماس این فروشنده و آدرس پاتوق هر روزه او نزد تابناک موجود است.

تااخباري ديگرخدانگهدار

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
وبسایت مجاهدین پارسیان ایران- سلسله آموزشي واطلاع رساني
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    پارسيان 100چه سايتي است؟
    نام اعضا(مهم):

      نام عضا(مهم):

      ا-ح

      ف-ح

      ع-ب

      م-ج

      د-ا

      ع-م

      ر-د

      م-د

      و-ص

      ن-ص

      ع-ص

      ن-ک

      ف-م

      ن-چ

      س-د

      ا-م

      ح-ع

      ج-خ

      و...

    16آذر- روزدانشجو

    16آذر- روز دانشجو

    گرامی داشت دانشجویان شهید 

    ذانشگاه تهران


    آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 21
  • بازدید ماه : 17
  • بازدید سال : 286
  • بازدید کلی : 4,213
  • اخبارپارسیان100

    توجه:

    اخبارپارسیان100 

    از این پس بطور ویدیو پخش می شود.

    برای بهتر دیدن ویدیو هابه صفحه ی اصلی

    وبسایت مراجعه نمایید.